Vijesti

Cvijanović: Srećan i uspješan početak akademske godine

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović poželjela je srećan i uspješan početak akademske godine studentima i nastavnom osoblju.

– Ovo je bila izazovna godina za sve nas, ali savladali smo prepreke kada je riječ o učenicima osnovnih i srednjih škola, pa i djeci predškolskog uzrasta kada su krenuli u vrtić i kada smo mijenjali uslove da bi doskočili situaciji sa pandemijom – izjavila je Cijanović za ATV.

Ona je poželjela studentima da se svi dobro snađu u ovoj situaciji, naglasivši da su oni populacija koja je već odrasla i koja može sa više razumijevanja da isprate određene stvari poput svih mjera koje se provode, a sa druge strane to je i generacija koja najviše uživa u životu.

– Mi tu moramo da nađemo balans. S jedne strane imamo pravila i mjere u vezi sa pandemijom virusa korona, a sa druge riječ je o populaciji koja se nalazi u životnom periodu kada je najaktivnija, najviše voli druženja i komunikaciju. Moj apel njima je da se svi zajedno pridržavamo preporučenih mjera, ali i da uživaju u životu jer su samo sada tako mladi. Kasnije dolaze neke druge obaveze, studentsko vrijeme je sjajno vrijeme i nadam se da će ovo biti izazov koji će oni lako savladati”, rekla je Cvijanović.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close