Ambasada SAD u BiH istakla je da su neprihvatljive bilo kakve prijetnje nasiljem, kao i da institucije nadležne za vladavinu prava treba da istraže prijetnje upućene ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću i šefu Kluba SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić.

– Kao što smo mnogo puta rekli, bilo koje prijetnje nasiljem su neprihvatljive i institucije nadležne za vladavinu prava u BiH imaju odgovornost da istraže ove i slične slučajeve – odgovoreno je Srni iz američke Ambasade, na molbu da prokomentarišu prijetnje kojima su u posljednje vrijeme sve više izloženi srpski zvaničnici, a posljednje su upućene Vulićevoj i Nešiću.

Na adresu Kabineta ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Nenada Nešića danas je stigla prijeteća poruka upućena njemu i šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić.

– Tebi i onoj Vulićki vlahinji što se pravite da ste iz Sarajeva uskoro će Alah dosuditi. Đaba vucarate gorile i blindirana auta od noža i klanja niko pobjego nije – piše u prijetećoj poruci koju Srna prenosi doslovno, bez korekcije pravopisnih grešaka.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić dobila je danas još jednu u nizu prijetnji po život u kojoj se navodi da joj se “bliži kraj”.

– Ćetnikušo bliži ti se kraj. Neće te spasit ni ti ćetnici što s tobom hodaju. Kažeš samo dejtonska BiH a ja ću te uvjerit kada ne bude vas vlaha biće naša i obećana Bosna po Alahu – navodi se u prijetećoj poruci upućenoj na adresu “Klub crvene sekte, SNSD Trg Bosne i Hercegovine 1 Sarajevo”.

Foto: FB/United States Embassy to Bosnia and Herzegovina

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Kompanija iz Brčkog gradiće vrelovod za toplifikaciju kasarne
Naredni članakGoganović: Ostavka ratnohuškačkog ministra Heleza – najbolji pencilin za stabilnost BiH