U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Stanari, 28.05.2019. godine, prijavljeno je da se u Dom zdravlja Stanari radi ukazivanja ljekarske pomoći obratilo lice A.Đ. (1942) sa područja opštine Stanari, sa vidnim povredama u predjelu glave. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Stanari koji su o svim prukpljenim saznanjima obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 28.05.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana oštećeno lice iz Doboja na mobilni telefon dobilo tekstualne poruke prijetećeg sadržaja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.                       

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 28.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.V. (1990) iz Doboja, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijska stanica Stanari, 28.05.2019. godine, Tužilaštvu BiH podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.L. (1979)  i D.L. (1974), oba sa područja opštine Stanari,  zbog osnova sumnje da  su izvršila krivično djelo „Nedozvoljen promet akciznih proizvoda“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prethodni članakWindows 10 u borbi protiv nebezbjednih Wi-Fi mreža
Naredni članakFinale Kupa Srpske: Radnik – Krupa