Dobojska mjesna zajednica Majevac dobila je nove kilometre asfalta. Za taj infrastrukturni projekat Gradska uprava je izdvojila više od 30 hiljada maraka.

Neuređena dionica puta u Gornjem Majevcu, prema mjesnom groblju, mještanima tog vučijačkog sela godinama je zadavala muke i probleme. Zahvaljujući Gradskoj upravi, problem je riješen. Asfalt je položen na oko 350 metara, a Majevčani zahvalni  na pomoći.

-Ovo je od velikog značaja za ovu mjesnu zajednicu, ovo je lokacija dio puta, koji ide prema seoskom groblju i lokaciji prema gornjem dijelu sela, koji vezuje sa derventskom opštinom. Bože daj, da i u idućim projektima još sastavimo i da nam bude još bliža komunikacija. Što se tiče samog projekta, ovo je dio dionice puta, koji nam pravi velike probleme i u saradnji sa bivšim gradonačelnikom g.Obrenom Petrovićem i sadašnjim gradonačelnikom g.Borisom Jerinićem, ovaj prjojekat je zaživio i dočekao svoju realizaciju – istakao je Radislav Dejanović, predsjednik mjesne zajednice Majevac.

Kako teku radovi  uvjerio se i prvi čovjek grada , koji je rekao da je početkom nove građevinske sezone nastavljena realizacija planiranih infrastrukturnih projekata.

-Sve započete projekte u protekloj godini, upravo realizujemo u ovoj godini, koja nije ni izborna, kako su neki rekli da se radi nešto samo pred izbore. Ovo je nešto, za što je g.Petrović  potpisao ugovor u prošloj godini, a na realizaciju je došlo, kako smo i najavljivali s početkom građevinske sezone. Ja, želim da se zahvalim narodnom poslaniku g. Jošiću, koji je prepoznao potrebe mještana u Majevcu – izjavio je gradonačelnik Doboja, g. Boris Jerinić.

-Ovo je projekat koji je započet za vrijeme bivšeg gradonačelnika Doboja g.Obrena Petrovića, a sadašnji gradonačelnik g.Boris Jerinić sada zajedno ovdje sa nama realizuje ovaj projekat. Ja se nadam i u narednom periodu, da će ova mjesna zajednica zajedno sa g.Borisom Jerinićem, našim gradonačelnikom, učestvovati u realizaciji mnogih projekata. Neizmjernu zahvalnost dugujemo gradu Doboju, bivšem gradonačelniku g.Obrenu Petroviću i sadašnjem gradonačelniku g.Borisu Jeriniću – izjavio je g.Danijel Jošić, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Vrijedno se radi i u gradskoj zoni. U toku su radovi na sanaciji kanalizacione mreže u Ulici Cara Dušana. U nastavku sezone planirana je rekonstrukcija ulica Kralja Tvrtka i Vojvode Sinđelića , a svi radovi su plod zajedničke politike Grada Doboja i Vlade Srpske, poručio je dobojski gradonačelnik.

RTV Doboj

Bojana Lugonjić

Prethodni članakČubrilović danas sa delegacijom ruske Dume
Naredni članakU Makljenovcu rekonstruisana fiskulturna sala područne škole “Dositej Obradović”