U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano i toplo vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom dana, a maksimalna temperatura vazduha biće 24 stepena Celzijusova.

Jutro će biti vedro i prohladno, oko rijeka i po kotlinama prolazna magla, koja će se ponegdje zadržavati duže tokom dana uz svježije vrijeme.

U višim predjelima na istoku moguć slab mraz, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Krajem dana ponegdje na sjeverozapadu je moguća slaba kiša.

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 10, na jugu do 13, u višim predjelima od nula, a dnevna od 17 do 22, na jugu do 24, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 15 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, u višim predjelima na istoku slab do umjeren, sjeveroistočni.

U Republici Srpskoj i FBiH preovldava sunčano vrijeme, a prije podne po kotlinama je bilo magle, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Rudo 13, Višegrad 14, Foča 15, Sokolac 16, Zenica 17, Srbac, Srebrenica, Čemerno i Sarajevo 18, Bijeljina, Doboj i Mrakovica 19, Prijedor 20, Bileća, Gacko, Kneževo, Mrkonjić Grad, Novi Grad i Han Pijesak 21, Neum i Tuzla 22, Banjaluka, Drinić i Trebinje 23, Ribnik i Mostar 24 Celzijusova stepena. 

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakCvijanović: Važno razvijati regionalne odnose
Naredni članakGoganović se izvinio ambasadoru Austrije zbog skandaloznog događaja sa kadetom iz BiH