U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme, većinom sa slabom kišom i temperaturom vazduha do 21 Celzijusov stepen.

U prvom dijelu dana biće promjenljivo oblačno vrijeme, a na sjeveroistoku se očekuje više sunčanih intervala. Magla se očekuje uglavnom u brdsko-planinskim predjelima i ponegdje se može i duže zadržavati, te će u tim mjestima biti svježije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Povremena kiša tokom dana očekuje se na jugu i zapadu i uveče će se širiti ka sjeveru.

U Semberiji ostaje pretežno suvo.

Duvaće slab do umjeren vjetar, promjenljiv ili istočnih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od osam do 12, na jugu do 15, u višim predjelima od šest, a dnevna od 16 na zapadu do 21 na sjeveroistoku, u višim predjelima na zapadu, kao i u mjestima gdje se magla bude duže zadržala od 14 stepeni Celzijusa.

Danas u Srpskoj i FBiH pretežno oblačno vrijeme, većinom sa slabom kišom, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Srbac 11, Novi Grad 12, Banjaluka, Kalinovik, Prijedor, Sokolac i Han Pijesak 13, Bijeljina, Doboj, Zvornik, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Čemerno i Foča 14, Sarajevo, Kneževo i Ribnik 15, Višegrad i Rudo 16, Gacko i Drinić 17, Bileća 18, Trebinje 19, Mostar i Neum 20 Celzijusovih stepeni.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Јović: Danas uplata plata radnicima Željeznica Republike Srpske
Naredni članakDOBOJ: Uhapšeno šest lica, oduzeta droga i automatska puška