Na otvaranju sezone ADA League Sarajevo 2024/25, Badminton klub „Sertini Doboj” ostvario je fantastičan uspjeh. Tim se vratio kući sa tri medalje – dvije bronzane i jednom zlatnom.

U mješovitom dublu (Mix D), par Boris Marić i Dušica Klopić osvojio je bronzu nakon napetih mečeva u kojima im je finale izmaklo za dlaku. Takođe, u istoj kategoriji, Dušica Klopić se posebno istakla osvojivši zlatnu medalju, nakon izuzetnih 6 mečeva. Pored toga, par Maja Đurić i Dušica Klopić u ženskom dublu takođe je pružio sjajnu igru, ali im je medalja ovog puta izmakla.

Trener kluba, Saša Klopić, izrazio je zadovoljstvo učinjenim te je svojim savjetima i podrškom vodio ekipu kroz sve mečeve. Predsjednik kluba, Dario Milačak, najavio je sledeće kolo u Ljubljani, koje će se održati 19. oktobra 2024, gdje se očekuje nova takmičarska ekipa iz Doboja, spremna za nove izazove.

Ovaj uspjeh „Sertini” tima ne bi bio moguć bez podrške Proteini.si, koji su obezbijedili opremu i energetske dodatke ishrani, što je doprinijelo sjajnim performansama igrača na terenu.

Badminton Klub Sertini nastavlja da se priprema za nastavak sezone i nova međunarodna takmičenja u okviru ADA Lige.

Foto Badminton klub „Sertini” Doboj

RTV Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Uspješno održana radionica u sklopu projekata “Game Changers” i “Snaga sporta” (FOTO)
Naredni članakNije ni mercedes ni VW, ovo je Nijemcima najdraži automobil