U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, četiri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 11. 99. 2024. godine, oko 13.10 časova, lišili su slobode lica inicijala D.S. i M.K. oba iz Broda, zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Izvršenim alkotestiranjem lica inicijala D.S. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,59 g/kg, dok je kod lica inicijala M.K. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,01 g/kg.

-Policijskoj stanici Teslić, 11.09.2024. godine, oko 19.20 časova, prijavljeno je da je došlo do požara na području opštine Teslić, prilikom čega je izgorio objekat u vlasništvu lovačkog udruženja iz Teslića. Uviđaj će u jutarnjim časovima izvršiti policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakProizvođače automobila u Evropi čekaju velike kazne
Naredni članakBritanski doktor otkriva da li je dobro šećer zamijeniti medom