U Doboju je na Stadionu sportskih igara (rukometni stadion) održana javna tribina Gradske organizacije Saveza nezavisnih socijaldemokrata Doboj uz učešće rukovodstva stranke. Predsjednik Dodik je uz pratnju violina dočekan na prepunom stadionu pred nekoliko hiljada članova i simpatizera ove političke stranke.

Na javnoj tribini predstavljen je kandidat GrO SNSD-a Doboj za gradonačelnika Doboja i lista kandidata dobojskog SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Doboja.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić je rekao da je ova stranka ubjedljivi pobjednik na lokalnim izborima u Doboju, zahvaljujući podršci građana koji su prepoznali njihov rad.

“Pobijediće Doboj – pobijediće Srpska!”, poručio je Jerinić i istakao da su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i institucije Srpske snažan vjetar na putu razvoju ovog grada, što potvrđuje i činjenica da je samo prije nekoliko dana završen najveći kapitalni projekat ne samo u Doboju, već u cijeloj Republici Srpskoj, odnosno otvoren je moderan objekat Bolnice vrijedan 104 miliona KM.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Doboj mjesto pobjede SNSD-a, da Doboj zaslužuje da nastavi da se i dalje razvija, te da je zato u ovom gradu kako bi dao podršku kandidatu za gradonačelnika Borisu Jeriniću i listi kandidata za lokalni parlament.

On je izjavio da je grad Doboj uspješan zato što ima jednu partiju i jednu strukturu odlučivanja, te istakao da dobojski SNSD može da bude primjer drugim organizacijama ove stranke.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Radoslav Nikolić je naglasio da je lista kandidata od 36 imena sastavljena od izuzetnih ljudi i da je siguran u ubjedljivu pobjedu SNSD-a u Doboju na predstojećim lokalnim izborima.

Pobijediće Trebava, pobijediće Ozren, pobijediće Krnjin, pobijediće Vučijak, pobijediće Doboj, pobijediće Srpska – 6. oktobra pobijediće SNSD, poručeno je sa javne tribine SNSD-a u Doboju.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Večeras na Stadionu sportskih igara javna tribina GrO SNSD-a Doboj (FOTO)
Naredni članakDogodilo se na današnji datum, 9. septembar