Buick predstavlja Envision modelske godine 2024, koji uvodi osvježeni dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti.

2024 Envision implementira Buickov novi jezik skulpturalnog dizajna kroz eksterijer inspirisan Wildcat EV-om, a koji sadrži Buickovu novu masku i prednji dio koji nosi novi amblem brenda postavljen na modifikovanoj haubi.

Top verzija Envision ST ima i posebnu masku, crne akcente, 20-inčne točkove sa završnom obradom Carbon Flash metalik i novi volan sa ravnim donjim dijelom.

U ponudi su i nove boje, nazvane Calypso Blue Metallic i Smokey Amethyst Metallic.

Novi model će dodatno unaprijediti Buickov portfolio, koji brzo postaje jedna od najsvježijih linija vozila u industriji.

Kabina je u potpunosti preoblikovana, pri čemu se posebno ističe novi, vodeći u klasi 30-inčni široki ekran. Buick kaže da je prilagodljiv i da će vlasnici moći da “daju prioritet svojim željenim pogledima, kao što su navigacija, informacije o vozilu, audio zabava i još mnogo toga”.

Sem toga, Envision dobija i revidiranu kontrolnu tablu i obnovljenu centralnu konzolu, novi upravljač presvučen kožom, kao i poboljšana prednja i zadnja sjedišta koja su dizajnirana da pruže “stilizovano, ali udobno iskustvo”.

Krosover je takođe bolje opremljen jer će kupci dobiti i standardni head-up displej, višebojno ambijentalno osvjetljenje i Bose audio sistem sa devet zvučnika. Envision sada standardno dolazi i sa prilagodljivim tempomatom, uz automatsko kočenje u slučaju nužde i kočenje za pješake i bicikliste.

Pod haubom je 2,0 litarski četvorocilindrični turbo motor sa 170 kW/231 KS i 350 Nm obrtnog momenta. Povezan je sa devetostepenim automatskim mjenjačem i novim standardnim sistemom pogona na sva četiri točka.

Buick Envision bi trebalo da stigne kod američkih dilera ovog ljeta, a njegove cijene će počinjati od 37.295 dolara, prenosi “AutoBlog”.

Foto: PrintScreen/Twitter

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakSkoro tri milijarde ljudi u svijetu ne koristi internet
Naredni članakTajni sastojak za mljeveno meso