Zvaničnici Republike Srpske čestitali su građanima Novu 2024. godinu.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je svim građanima Novu godinu i predstojeće praznike, uz želju da im porodice budu spokojne, a Republika Srpska napredna.

– Iza nas je još jedna izazovna, ali uspješna godina u kojoj smo uspjeli da očuvamo institucije Republike, naš budžet i ekonomiju, bili smo efikasni i nismo izgubili nijednu nadležnost – naveo je predsjednik Republike Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić čestitao je građanima Republike Srpske Novu godinu uz želju da im donese mnogo sreće, zdravlja i blagostanja.

– Nadam da će nam Nova godina donijeti slogu, jedinstvo, ekonomski i društveni napredak i očekujem da zajedno nastavimo da radimo na očuvanju i jačanju naše Republike Srpske – naveo je Stevandić.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poželio je građanima da im 2024. godina donese dobro zdravlje i mnogo uspjeha.

– Uz uvjerenje da će nova, 2024. godina biti još bolja i uspješnija, godina mira, razvoja kako kolektivnog tako i pojednično svakog našeg građanina, želim vam srećne novogodišnje praznike da ih provedete u zdravlju i sreći sa svojim porodicama i prijateljima – naveo je Višković u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poželjela je građanima Republike Srpske srećnu i uspješnu Novu godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i sveukupni napredak.

– Uvjerena sam da ćemo i u narednoj godini, sa još više samopouzdanja, odgovoriti svim izazovima na adekvatan način, doprinoseći tako dodatnom jačanju Republike Srpske i njenih institucija. Srećna Nova godina – naglasila je Cvijanovićeva.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakDogodilo se na današnji datum, 1. januar
Naredni članakPUTEVI: Mokri kolovozi, povremeno jaki udari vjetra