Posljednje veče na Egzitu bilo je podjednako uzbudljivo kao i prethodnih nekoliko i publika je do ranih jutarnjih sati uživala u muzici omiljenih izvođača.

Četvrto veče festivala obilježili su nastupi Darka Rundeka, Masima Savića, Lajbaha, jednog od najvećih svjetski di-džejeva Dejvida Gete, ali i mnogih drugih domaćih, regionalnih i svjetskih muzičkih zvijezda.

Posljednje večeri Egzita nastupio je i Darko Rundek.

Sjajnu atmosferu napravio je Dejvid Geta, koji se poslije godinu dana pauze vratio na muzičku scenu i nastupom još jednom oduševio publiku.

– Prošle godine, za vrijeme lokdauna, pokušao sam da svoje vrijeme učinim produktivnim, ja sam hiperaktivna osoba. Uradio sam dvije stvari – bavio sam se humanitarnim radom tokom pandemije, pokušao sam da pomognem ljudima kojima je trebala pomoć. Sakupili smo prilično mnogo novca, kako bismo pomogli djeci i ljudima kojima je trebala pomoć za vrijeme pandemije. Takođe, prvi put u 20 godina nisam putovao toliko, pa sam napravio mnogo muzike – rekao je Geta.

Јubilarni 20. po redu “Egzit” ostaće upamćen po strogim procedurama za ulazak posjetilaca na Tvrđavu zbog pandemijskih mjera.

Organizatori jednog od najboljih svjetskih i evropskih muzičkih festivala ističu činjenicu da su četiri protekla dana prošla bez incidenata, bez prevelikih ambulantnih intervencija, kao i bez bilo kakvih drugih problema.

Iz organizacije “Egzita” ističu uvjerenje da je ovogodišnji festival dao ljudima tračak svjetla i tračak zabave koji su svima nedostajali u protekli godinu i po dana pandemije virusa korona.


Foto: Moj Novi Sad

Izvor: RTRS

Prethodni članakInformacione tehnologije – razvojna prilika za Srpsku i Srbiju
Naredni članakTatić: Bolja situacija i više posla u sezoni za ugostitelje