Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da Ramo Isak ima uključene notifikacije na mobitelu na pominjanje imena srpskih političara, te da nema drugog objašnjenja za njegove svakodnevne izjave.

Vulićeva je istakla da bez ikakvih stvarnih nadležnosti u resoru koji kao vodi, Isak se bavi svim osim svojim poslom.

Ona je naglasila da se u rad i akte Parlamentarne skupštine BiH Isak razumije toliko da nisu stigli da mu napišu da poslanik ima pravo na slobodu djelovanja i izražavanja, kao i da je dužan baviti se pitanjima od političkog i javnog interesa.

“Šta je radim i govorim ispred Suda je način ispoljavanja političkog i javnog interesa. Ovaj montirani proces je pitanje svih pitanja, ‘Instagram’ ministre. Ne brini se ti za ugled Parlamentarne skupštine BiH nego gledaj šta ćeš i kako ćeš u Federaciji, mada odgovornosti neke prema biračima i nemaš jer te nisu oni ni birali niti podržali”, istakla je Vulićeva za Srnu komnetarišući Isakov zahtjev za pokretanje postupka protiv nje zbog, kako je naveo, ponašanja ispred Suda BiH jer je, kako on smatra, “narušila ugled Parlamentarne skupštine BiH”.

Ona je naglasila da je činjenica samo jedna a to je da se sudi Srbima. “Sudi se predsjedniku Republike Srpske i realizuje se /Majkl/ Marfijev scenario istrebljenja srpskog naroda. Neko ko ima vrlo diskutabilnu ratnu prošlost, a skida glavu predsjedniku Srpske što radi Sena Uzunović, najmanje što zaslužuje je najčešća balkanska psovka”, istakla je Vulićeva.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakGoganović: Nezadovoljstvo što nije omogućen ulazak u sudnicu brojnim zvaničnicima i novinarima
Naredni članakDelegacija GO SNSD Doboj pružila podršku predsjedniku Srpske pred Sudom BiH u Sarajevu (FOTO)