Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić upitala je ko je Ramo Isak, koji nema nikakvo pravno, niti bilo koje drugo uporište da uopšte govori o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, a ne da prijeti nekim hapšenjem.

– Isak je samo jedan mnogo iskompleksirani nabildani lik ofarbane brade i preteča nepotizma. To je jedino po čemu je poznat i sad jedna takva osoba daje sebi za pravo da prijeti. Pa on nije dostojan da uopšte izgovori ime predsjednika Republike Srpske, kamoli šta drugo – rekla je Vulićeva za Srnu reagujući na Isakovu izjavu da će, kako je rekao “ako proglasi nezavisnost u 11.00 časova, u 11.01 biti iza rešetaka”.

Ona je poručila Isaku da je prava i pravde u ovoj BiH, a posebno u FBiH on bi prvo trebao da uhapsi sebe, jer je preteča nepotizma.

– Bolje ti je da vidiš zašto šumu dajete Britancima, po kom zakonu i osnovu poklanjate prirodno dobro na štetu svojih stanovnika? Zašto građane FBiH tjerate u ropstvo? – upitala je Vulićeva.

Ona je poručila Isaku da će njegovi kompleksi koje ima od Milorada Dodika ostati samo na nivou zavisti i vlastite ozlojađenosti.

– Dok ti, Ramo, prijetiš bez osnova, i liježeš i budiš se samo sa jednom misli – ‘Kad porastem želim da budem Milorad Dodik’, Srpska se razvija, napreduje i slavi svoje rođendane. Znam da ti je to teško prihvatiti, ali realnost je takva, a ti lokalni kočijašu i kabadahijo prestani da prijetiš, jer pokrića nemaš – poručila je Vulićeva.

Foto: rtrs.tv

Izvor. SRNA

Prethodni članakIsak nastavio da prijeti Dodiku
Naredni članakDonatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima” večeras od 20 časova; Prenos na RTRS