Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da bi federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak ostao politički luzer čak i kad bi BiH, nekim čudom, postala najperspektivnija zemlja na svijetu.

– Јedino što je dobro kod tebe jeste šef kabineta, pa te sjajno savjetuje da ćeš isključivo pominjanjem /predsjednika Republike Srpske/ Milorada Dodika biti u žiži medija. Srpski narod ne zanimaju američke sankcije, jer to nisu sankcije SAD već /ambasadora SAD u BiH/ Majkla Marfija i njemu sličnih srbomrzaca – onih što su i sa tobom na liniji, a zaposleni su u Ambasadi SAD – poručila je Vulićeva.

Prema njenim riječima, koliko je Marfi mjera za sramotu Amerike, nekada veliku silu, toliko je Isak mjera za omalovažavanje BiH.

– Milorad Dodik je legitimno izabran od građana Republike Srpske, a ti nikad spoznati nećeš šta znači biran biti i povjerenje građana imati – rekla je Vulićeva, reagujući na izjavu Isaka da su se od 2017. godine u SAD promijenila tri predsjednika, a Dodik i dalje “zadržao status lica pod sankcijama”.

Ona je poručila federalnom ministru da mu je samo poznat nepotizam i da je tu maher.

– I čisto da znaš – Donald Tramp će biti predsjednik SAD, a njegova administracija ne voli luzere, niti ljude bez karaktera. Sve mi se čini – ime Milorad Dodik će biti izbrisano sa “crne liste”, ali i tvoje trajno upisano na istu – naglasila je Vulićeva.

Napominjući da se Isak poziva na političku likvidaciju predsjednika Republike Srpske i ugrožava suverenitet BiH, Vulićeva je poručila Isaku da politika nije igra pokera.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakOdbrana pisala Sudu BiH: “Proces protiv Dodika i Lukića, iz Sarajeva, premjestiti u Banjaluku!”
Naredni članakBukejlović: Zakon o imunitetu ići će u redovnu zakonsku proceduru