U Republici Srpskoj narednih dana će biti sunčano i veoma toplo vrijeme sa temoeraturom i do 36 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutru je uz rijeke i po kotlinama ponegdje moguća prolazna magla. Tokom dana će biti pretežno sunčano i veoma toplo uz umjerenu oblačnost koja će se širiti od zapada preko sjevera ka istoku, dok će u ostalim predjelima biti sunčano tokom cijelog dana.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 18, a dnevna od 29 do 34 stepena Celzijusova.

U nedjelju, 7. jula, ujutru i prije podne biće sunčano. Poslije podne će biti veoma toplo uz naoblačenje sa zapada koje će se širiti ka svim predjelima i ponegdje izazvati kišu ili pljusak, pretežno na zapadu.

U Semberiji i Hercegovini biće više sunčanih perioda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 20, a dnevna od 31 do 36 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 8. jula, biće pretežno sunčano i veoma toplo uz dnevni razvoj oblačnosti. Tokom popodneva su mogući kratkotrajni pljuskovi samo u brdsko-planinskim predjelima na jugoistoku i jugozapadu.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 22, a dnevna od 31 do 36 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 9. jula, biće pretežno sunčano i vruće uz dnevni razvoj oblačnosti. Poslije podne je moguća kiša ili pljusak u Hercegovini, pretežno u višim dijelovima i u brdsko-planinskim predjelima na jugozapadu.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 16 do 23, a dnevna od 32 do 37 stepeni Celzijusovih.

Fpoto: aktuelno.me

Izvor: SRNA

Prethodni članakDodik: Ekonomska situacija u Srpskoj stabilna (VIDEO)
Naredni članakMinistarstvo bezbjednosti: Preduzete mjere radi osiguranja bezbjednosti Nešića i Vulićeve