Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poželio je građanima Srpske da im 2024. godina donese dobro zdravlje i mnogo uspjeha.

Višković je istakao da je Republika Srpska u 2023. godini pokazala snagu i kapacitete suočavajuči se sa složenim izazovima od političkih, ali i ekonomskih koje je uspješno prevazišla.

– Prethodnu godinu obilježio je značajan rast plata, kao i rekordna zaposlenost, ostvarili smo istorijski investicioni ciklus koji je vidljiv na prostoru cijele Republike Srpske – naveo je Višković.

On je istakao da je prevashodni cilj Vlade u 2024. godini da Srpska ostane faktor stabilnosti i mira, kao i nastavak ekonomskog razvoja koji je garant boljeg života za građane.

Premijer Srpske je poručio da je Vlada spremna da u narednoj godini još više radi jer će biti dosta izazova, kao i realizacije brojnih višegodišnjih velikih projekta koji će u potpunosti prezentovati sve ono što je do sada rađeno.

– Uz uvjerenje da će nova, 2024. godina biti još bolja i uspješnija, godina mira, razvoja kako kolektivnog tako i pojednično svakog našeg građanina, želim vam srećne novogodišnje praznike da ih provedete u zdravlju i sreći sa svojim porodicama i prijateljima – naveo je Višković u čestitki koju je uputio u svoje i u ime Vlade.

 Foto: Screenshot/Vlada Republike Srpske

Izvor: RTRS

Prethodni članakStevandić čestitao Novu godinu građanima Srpske
Naredni članakCvijanović: Svim građanima Srpske želim srećnu i uspješnu Novu godinu