PERO ANTIC, JAMES FELDEINE Dzejms Feldin i NEBOJSA COVIC, predsednik kosarkasa Crvene zvezde, na utakmici Evrolige protiv Olimpijakosa, u hali Aleksandar Nikolic. Beograd, 26.01.2018. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Crvena zvezda, Olimpijakos, Evroliga

Za 13.30 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” zakazano je vanredno obraćanje medijima…

Košarkaški klub Crvena zvezda mts u ponedeljak je iznenada sazvao konferenciju za novinare, ne navodeći u pozivu medijima šta će biti tema, niti ko će se sve naći ispred kamera i mikrofona.

Može samo da se pretpostavi da je povod “hitne i vanredne konferencije” tekst u dnevnom listu “Informer”, pod naslovom “Igrači se pobunili protiv Alimpijevića”.

Taj tekst objavljen je dva dana nakon što se predsednik kluba Nebojša Čović u intervjuu “Večernjim novostima” odredio po pitanju spekulacija vezanih za unutrašnje sukobe i poremećenu atmosferu u svlačionici.

“Sukoba u svlačionici Zvezde nema, niti ih je bilo. Kao što ni ranije nije bilo štrajkova, a sećate se i tih priča. Znamo da smo kao brend interesantni i da možemo značajno da podižemo tiraže pojedinih medija”, rekao je Čović.

Trener Dušan Alimpijević je na temu navodnog fizičkog sukoba sa kapitenom Brankom Lazićem i podrivanja autoriteta od strane Pere Antića izjavio za “Informer” da su glasine o njegovim svađama sa igračima “glupe i smešne”.

Zvezdi nakon gubitka trofeja u Kupu Radivoja Koraća predstoje mečevi protiv Igokee (5. marta) i Cibone (12. marta), u kojima treba da osigura prvo mesto pred plej-of ABA lige, dok u Evroligi sedam kola pre kraja nema realnih šansi za plasman u Top 8 fazu.

(Mondo)

Prethodni članakUhapšen na aerodromu zbog više krivičnih djela izvršenih u Derventi, Doboju i Tešnju
Naredni članak7 dana Doboja, 25. 2. 2018.