Huawei Nova 11 SE je lansiran. Kompanija je odlučila da na zvaničnom sajtu u odjeljku sa specifikacijama u potpunosti izostavi informacije o čipsetu koji ga pokreće.

Ipak, telefon se ubrzo po objavljivanju našao i na Huawei onlajn prodavnici Vmall koja je zvanično otkrila da Snapdragon 680 – LTE čip pokreće novi uređaj, kao što je to ranije Geekbench i objavio. Ovaj procesor izgrađen je na 6 nm proizvodnom procesu i radi na frekvenciji od 2,4 GHz, ali RAM, međutim, ostaje misterija.

Ostatak specifikacija je poznat, pa tako ovaj uređaj ima OLED panel dužine 6,67 inča u dijagonali sa Full HD+ rezolucijom, brzinom osvježavanja od 90 Hz i 100 posto pokrivenosti DCI-P3 raspona boja. U sredini na vrhu nalazi se izrez za prednju kameru koja ima 32 MP i snima video u rezoluciji do 1080 p.

Zadnje kamere imaju 100 MP sa otvorom blende od f/1,9 uz ultra široku podršku sa 8 MP i otvorom blende f/2,2 kao i 2 MP makro sa f/2,4 otvorom blende.

Huawei Nova 11 SE ima veoma tanak profil od samo 7,39 milimetara, a ukupno teži 186 grama. Baterija ima kapacitet 4500 mAh i podržava punjenje od 66 W, a Huawei tvrdi da se punjenje može obaviti od nula do sto odsto za 32 minuta. Punjač i odgovarajući kablić dolaze sa telefonom u kutiji.

Foto: PrintScreen/Huawei

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakDa li se bliži kraj dominaciji Tesle?
Naredni članakSony objavio datum izlaska novih slušalica za PlayStation