Kandidati koji su položili prijemni ispit za upis u prvu godinu studija prvog ciklusa u akademskoj 2024/2025. godini na fakultetima i Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci, ali nisu ostvarili pravo upisa na odgovarajući studijski program, moći će to da učine bez ponovnog polaganja prijemnog.

Iz Univerziteta je saopšteno da se kandidati mogu upisati na neki od srodnih studijskih programa na kojem su ostala upražnjena mjesta.

Prema zaključku Senata Univerziteta, fakulteti, odnosno Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjalici, dostaviće Rektoratu spisak studijskih programa i broj preostalih upražnjenih mjesta najkasnije do srijede, 10. jula, do 12.00 časova.

Univerzitet u Banjaluci će do 12. jula na svojoj internet stranici, kao i na internet stranicama fakulteta i Akademije objaviti podatke o upražnjenim mjestima.

Studentske službe kandidatima će izdati potvrdu o položenom prijemnom ispitu, a koju kandidati do 17. jula zajedno sa konkursnom dokumentacijom mogu da predaju na studijski program na kojem je ostalo slobodnog mjesta za upis.

Upis kandidata biće završen do 19. jula.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakGranična policija BiH: MIP nas obavijestio o dolasku kadeta
Naredni članakCivilna zaštita: Upozorenje građanima zbog najavljenog toplotnog talasa