Kompanija Supernova, zajedno sa Granskim udruženjem za ICT Privredne komore Republike Srpske, uz stručnu saradnju sa MUP-om RS – Odjeljenjem za visokotehnološki kriminal i Elektrotehničkim fakultetom u Banjaluci pokrenula je projekat u okviru kojeg se organizuje niz stručnih radionica sa predstavnicima MSP-ova i lokalnih zajednica na temu sajber bezbjednosti.

Prve dvije radionice održane su nedavno u Prijedoru i Bijeljini, a radionica “Cyber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi” biće održana sutra u prostorijama Područne privredne komore Doboj, od 10:30 do 12:00h na adresi: Srpskih sokolova 1, 74000 Doboj.

Ova radionica pružiće uvid u ključne aspekte Sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.

Radionica je namijenjena predstavnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća koji se suočavaju sa dilemama u vezi sa informacionom i sajber bezbjednosti u poslovanju kao i bezbjednosti svojih sistema tokom procesa digitalizacije i digitalne transformacije, posebno u kontekstu uvođenja ERP sistema. Takođe, radionica će omogućiti uvid u napredne mrežne tehnologije sa akcentom na podršku sigurnosti u prenosu informacija.

Svoje učešće na radionici možete prijaviti još danas na ovom linku.

Za više informacija možete se obratiti na e-mail ict@komorars.ba, ili na broj telefona 051/493-136.

Foto: supernovabih.ba

RTV Doboj

Prethodni članakObjavljen Poziv za iskazivanje interesa za kupovinu traktora iz Bjelorusije
Naredni članakDOBOJ: Uhapšeno 13 pijanih vozača