High Tech

Šta je to novo procurjelo iz Microsofta? (VIDEO)

Microsoft je 24. jula slučajno objavio Windows 10 verziju koja je namijenjena samo onima koji testiraju nove opcije, pa su zainteresovani između ostalog mogli da vide i kako će izgledati novi Start meni.

Radi se o Windows 10 verziji 18947, koja je namijenjena samo za interna Xbox testiranja, a od strane Windows insajdera koji koriste 32-bitne uređaje.

Verzija je greškom stigla do svih Windows 10 testera, tako da su i oni kojima informacija nije bila namijenjena mogli da vide novi Start meni dizajn, koji je tek u početnim fazama testiranja, ali već može da se vidi da mu nedostaju Microsoft Live Tiles.

Ističe se da se radi o verziji koju Microsoft razvija za Windows Lite, pa nije poznato da li će i Live Tiles u potpunosti nestati iz Start menija i kada su druge Windows 10 varijante u pitanju, prenosi PC Press.

Ovo nije prvi put da su iz Microsoft-a greškom stigle informacije i do onih kojima nisu namijenjene, budući da su i 2017. godine prije vremena objavljene Windows 10 verzije za računare i telefone, što je čak izazvalo problem kod nekih osjetljivijih uređaja koji su se automatski restartovali.

Foto: Screenshot/Yiutube

Izvor: B92


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close