Vijesti

Špirić: U redovima opozicije vlada panika

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da se čini da su informacije koje je podijelio sa javnošću o međunarodnim instruktorima koji osmišljavaju kampanju SDS-a i PDP-a unijele paniku u njihove redove, te da slogani sa kojima nastupaju u kampanji “možda i lijepo zvuče, ali im niko ne vjeruje”.

– Dobro obaviješteni izvori unutar njihovih redova mi kažu, kada je u pitanju rukovodstvo ovih paratija, da se radi o ljudima bez zanimanja što je savršena forma za uticaj što iz Sarajeva, što iz međunarodne zajednice – rekao je Špirić, koji je i i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Prema Špirićevim riječima, iako je opozicija u Republici Srpskoj od stranaca dobila model ponašanja, nikako da izađu na ekonomski teren što im je sugerisano.

– “Gdje je još u svijetu pobijedila partija čiji je predsjednik na kompenzacionoj listi”, kaže jedan od visokopozicioniranih PDP-ovaca i dodaje da Branislav Borenović vjeruje u sebe i u PDP, Јelena Trivić ne bi imala nikakve šanse da bude kandidat. Što se tiče Mirka Šarovića, isti izvor potvrđuje da je imperativ stranaca bio da on u ime SDS-a bude kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH – kaže Špirić za Srnu.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close