U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 31.03.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u jedan ugostiteljski objekat u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Na prelazu lokalnog puta preko željezničke pruge Tuzla-Doboj, u Petrovu, 31.03.2024. godine, oko 21.40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala R.N. iz Lukavca, FBiH, koje je upravljalo putničkim automobilom marke “Opel” i teretni voz Željeznica FBiH. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala R.N. vozač putničkog automobila, koje je nakon ukazane medicinkse pomoći u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju upućeno na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Petrovo. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 31.03.2024. godine, oko 00.55 časova lišili su slobode lice inicijala S.M. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,68 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 31.03.2024. godine, oko 01.50 časova lišili su slobode lice inicijala S.F. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,61 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 31.03.2024. godine, oko 04.20 časova lišili su slobode lice inicijala G.N. iz Modriče, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,91 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 31.03.2024. godine, oko 14.45 časova lišili su slobode lice inicijala A.D. iz Doboj Istoka, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,76 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 31.03.2024. godine, oko 14.55 časova lišili su slobode lice inicijala N.K. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,21 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Polciijska uprava Doboj

Prethodni članakŽeljezničar slavio u Kakmužu
Naredni članakDOBOJ: Oduzet “folksvagen” od višestrukog prekršioca iz Bosanske Krupe