U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Modriča, 30.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u dvije porodične kuće na području opštine Modriča. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 30.01.2024. godine oko 18,15 časova lišili su slobode lice inicijala Nj.K. sa područja opštine Sokolac, zbog počinjenih prekršaja iz člana 8. (Vrijeđanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 8. i članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijskoj stanici Doboj 2, 30.01.2024. godine, oko 15,45 časova, prijavljeno je da je na području grada Doboja došlo do požara na objektu vlasništvo lica inicijala F.A. sa područja grada Doboja. Požar je lokalizovan oko 17,10 časova od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj. Uviđaj će u jutarnjim časovima izvršiti policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom biće obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakU ponoć se završava humanitarna akcija preko broja 1412
Naredni članakAnđelković: Amerika i NATO stalnim miješanjem ugrožavaju Dejton i suverenitet BiH