U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 29.05.2024. godine, oko 22.00 časova lišili su slobode lice inicijala K.J. iz Dervente, zbog počinjenih prekršaja iz člana 8. (Vrijeđanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 8. i članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 29.05.2024. godine, oko 22.20 časova lišili su slobode lice inicijala Z.Đ. sa područja opštine Brod, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,84 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakOve namirnice smanjuju želju za slatkišima
Naredni članakDodik: BiH je američki poligon za vježbanje; Srpska će do kraja mjeseca uputiti sporazum o razdruživanju