U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je šest krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 29.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u jednu sportsku kladionicu na području grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 29.01.2024. godine na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Modriči izvršili su pretres lokacija koje koristi lice inicijala S.T. iz Modriče, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: jedna vrećica sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, metalna drobilica sa ostacima zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana i ostatak jedne ručno spravljene cigarete tzv. „džoint“. Tokom kriminalističke obrade navedenog lica utvrđeno je da je navedeno lice drugim licima stavilo na raspolaganje prostorije radi konzumiranja opojne droge. Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakStevandić: Ustav BiH ne mijenjati po narudžbi
Naredni članakDodik: Nije problem u Ustavu i zakonu, već u motivu