U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 28.11.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u jednu kladionicu na području grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Doboj 2, 28.11.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u pomoćni objekat vlasništvo lica inicijala O.H. sa područja grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Na magistralnom putu M1-105, u mjestu Jakešnica, opština Modriča, 28.11.2023. godine, oko 11.35 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala H.A iz Vukosavlja koje je upravljalo putničkim automobilom marke „BMW” sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala P.O. i Ž.B. i dva maloljetna lica i lice inicijala N.V. iz Republike Srbije koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Škoda” sa kojim se u vozilu na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala D.M. iz Republike Srbije. U ovoj saobraćajnoj nezgodi sva navedena lica su zadobila tjelesne povrede osim lica inicijala P.O. i jednog maloljetnog lica iz putničkog automobila „BMW”. Povrijeđena lica su upućena u bolnicu Sveti apostol Luka u Doboju radi ukazivanja ljekarske pomoći, a o stepenu povreda navedenih lica doktori se nisu izjasnili. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Na raskrsnici ulica Svetog Save i Nikole Pašića u Doboju, 28.11.2023. godine, oko 19.15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala Z.B. sa područja grada Doboja koje je uprvljalo putničkim automobilom marke “Opel” sa kojim se u vozilu na mjestu suzovača nalazilo lice inicijala M.M. sa područja grada Doboja i lice inicijala B.S. iz Doboja koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW Pasat”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala Z.B. vozač putničkog automobila marke „Opel“, dok su suvozač u navedenom vozilu i vozač putničkog automobila marke „VW pasat” zadobili lake tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakЈanjić: Odluka Mostara o latiničnim nazivima je skandalozna i nezakonita
Naredni članakU Vladi konsultacije o budžetu za narednu godinu (FOTO)