U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 28.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u jednu radnju u Doboju vlasništvo samostalnog preduzetnika. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 28.01.2024. godine, oko 02.20 časova lišili su slobode lice inicijala D.N. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,99 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 28.01.2024. godine, oko 20.05 časova lišili su slobode lice inicijala D.P. iz Brčko Distrikta BiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,94 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policjska uprava Doboj

Prethodni članakVišković i Stevandić sa ambasadorom Kine u BiH
Naredni članakDOBOJ: Oduzeto 30 grama kokaina