U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 27.09.2023. godine, lišili su slobode lice inicijala A.A. iz Modriče, zbog postojanja osnova sumnje da je ivršilo krivično djelo teška tjelesna povreda. Navedeno lice je nakon verbalne prepirke sa oštećenim licem iz Gradačca, FBiH, istom zadalo udarac prilikom čega je oštećeno lice zadobilo teške tjelesne povrede. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Na lokalnom putu Pojezna – Osinja, u mjestu Pojezna, područje grada Derventa, 27.09.2023. godine, oko 00.10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil marke „VW golf”, kojim je upravljalo lice inicijala M.N. sa područja grada Derventa, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala S.B. takođe sa područja grada Derventa koje je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobilo teške tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 27.09.2023. godine, oko 22.35 časova, lišili su slobode lice inicijala M.N. iz Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,59 g/kg.

Foto: nzp.vladars.net

Izvor: RTRS

Prethodni članakDOBOJ: Sloga Meridian slavila u Bijeljini
Naredni članakDodik: Nema razgovora o imovini – rješenja žele da nametnu potomci ubica Srba