U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijskoj stanici Modriča, 27.05.2024. godine, prijavljeno je da su otuđeni kablovi za napajanje solarne elektrane, vlasništvo privrednog društva iz Banja Luke. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 27.05.2024. godine, oko 12.45 časova lišili su slobode lice inicijala D.S. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 27.05.2024. godine, oko 21.15 časova lišili su slobode lice inicijala M.P. iz Maglaja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakStalno vam se jede slatko? Evo šta vam tijelo poručuje
Naredni članakDOBOJ: Tužilaštvo odredilo pritvor za dva uhapšena Gruzina