U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, četiri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 26.06.2024. godine, oko 12.20 časova lišili su slobode lice inicijala S.S. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja motociklom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu „kokain”. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 26.06.2024. godine, oko 15.15 časova lišili su slobode lice inicijala S.B. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,96 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članak5 stvari koje ne smijete stavljati u mikrotalasnu
Naredni članakKošarac: Strani faktor u kontinuitetu vodi hibridni, rušilački rat protiv Srpske