U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i dva narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 26.02.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću na području grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 26.02.2024. godine, oko 16.25 časova lišili su slobode lice inicijala S.D. iz Travnika, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 26.02.2024. godine, oko 20.20 časova lišili su slobode lice inicijala D.P. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,53 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 26.02.2024. godine, oko 20.55 časova lišili su slobode lice inicijala H.K. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska urpava Doboj

Prethodni članakDodik u Podgorici, dočekao ga Mandić (VIDEO)
Naredni članakFond zdravstvenog osiguranja Srpske: Povećan iznos za najsavremenije terapije na 13,4 miliona KM