U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Teslić, 24.03.2024. godine, prijavljeno je da je pokušana provala u jedan vjerski objekat u Tesliću. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa u pokušaju.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 24.03.2024. godine, oko 01.25 časova lišili su slobode lice inicijala N.Ž. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,01 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 24.03.2024. godine, oko 03.10 časova lišili su slobode lice inicijala D.T. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,67 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakNastavak suđenja Dodiku i Lukiću 3. aprila
Naredni članakIRBRS organizuje Investicioni forum u Istanbulu