U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 23.02.2023. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres stana kojeg je tog dana u Doboju koristilo lice inicijala Z.M. sa područja opštine Gradačac, FBiH, prilikom čega su pronađene i oduzete dvije vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain ukupne težine od 3,1 gram i manje plastične vrećice na kojima su vidljivi ostaci bijele praškaste materije koja svojim izgledom asociraju na opojnu drogu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a navedeno lice je sankcionisano zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga RS.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 23.02.2023. godine, oko 00.35 časova, lišili su slobode lice inicijala S.Lj. iz Modriče, vozača koji je pozitivan na opojnu drogu kokain.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 23.02.2023. godine, oko 21.30 časova, lišili su slobode lice inicijala D.B. iz Dervente, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,99 g/kg.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 23.02.2023. godine, oko 21.50 časova, lišili su slobode lice inicijala B.S. iz Modriče, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 23.02.2023. godine, oko 22.20 časova, lišili su slobode lice inicijala D.R. iz Modriče, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3,01 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakДОБОЈ: Ловство кроз вијекове XV – Ловачке манифестације: Од хајке до Вучијих дана на Озрену (ФОТО)
Naredni članakVirus korona potvrđen kod šest lica