U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijskoj stanici Modriča, 23.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala A.M. sa područja opštine Modriča. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 23.01.2024. godine, oko 22.30 časova lišili su slobode lice inicijala Ž.M. sa područja grada Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 23.01.2024. godine, oko 22.40 časova lišili su slobode lice inicijala E.A. iz Tešnja, FBiH, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakMilić: Početkom februara isplata penzija uvećanih za 9,2 odsto (VIDEO)
Naredni članakKošarac: Najveći doprinos Šmita biće da napusti zemlju u kojoj je ilegalac