U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 22.04.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u jednu benzinsku pumpu na području grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 22.04.2024. godine oko 21.35 časova lišili su slobode lice inicijala B.S. iz Doboja, zbog počinjenog prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 7. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 22.04.2024. godine, oko 16.15 časova lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Usore, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojne droge „THC-10″ i „AMP“. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 22.04.2024. godine, oko 20.20 časova lišili su slobode lice inicijala D.J. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,95 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 22.04.2024. godine, oko 20.50 časova lišili su slobode lice inicijala P.B. sa područja grada Bijeljina, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Održana promocija knjige „Nik Kejv i poetika prestupa” Igora Cvijanovića
Naredni članakDodik sa Patruševom: I pored velikih pritisaka, ostajemo predani dobrim odnosima sa Rusijom (FOTO)