U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 21.04.2024. godine, oko 01.05 časova lišili su slobode lice inicijala S.Z. iz Bijeljine, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,06 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 21.04.2024. godine, oko 01,50 časova lišili su slobode lice inicijala R.D. sa područja opštine Stanari, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,99 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 21.04.2024. godine, oko 02.00 časova lišili su slobode lice inicijala B.B. sa područja opštine Modriča, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,53 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 21.04.2024. godine, oko 22.45 časova lišili su slobode lice inicijala M.A. sa područja opštine Petrovo, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,96 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakFutsaleri Doboja poraženi u Derventi – slijedi majstorica
Naredni članakU Srpskoj 44 slučaja morbila – vakcinacija najbolja prevencija (VIDEO)