U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, tri narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 20.06.2024. godine oko 12.15 časova lišili su slobode lice inicijala A.A. sa područja opštine Vukosavlje, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 14. i članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 20.06.2024. godine, oko 18.35 časova, prijavljeno je da je u jednoj ulici u Doboju došlo do požara na elektro-mreži. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske Policijske stanice Doboj 1 zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakSutra Duhovske zadušnice
Naredni članakKaran: Srpska je državotvorni entitet, ima svoj suverenitet i potpisnik je svih 11 aneksa Dejtonskog sporazuma