U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Teslić, 19.10.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u prostorije jedne trgovinske radnje na području opštine Teslić. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 19.10.2023. godine, prijavljeno je da je iz parkiranog vozila otuđen veći iznos novca. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 19.10.2023. godine, oko 09.30 časova lišili su slobode lice inicijala B.Đ. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,95 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 19.10.2023. godine, oko 16.25 časova lišili su slobode lice inicijala M.R. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,57 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 19.10.2023. godine, oko 17.15 časova lišili su slobode lice inicijala S.M. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakAmidžić otvorio Dane osiguranja Srpske u Bijeljini (FOTO)
Naredni članakDOBOJ: U Termama Ozren jednom sedmično besplatno korišćenje bazena za djecu sa poteškoćama u razvoju sa dobojske regije (VIDEO)