U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 20.02.2024. godine, oko 19.20 časova lišili su slobode lice inicijala M.Š. sa područja opštine Srbac, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,11 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 20.02.2024. godine, oko 20.45 časova lišili su slobode lice inicijala V.G. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,59 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 20.02.2024. godine, oko 21.20 časova lišili su slobode lice inicijala S.S. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,70 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 20.02.2024. godine, oko 23.25 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,17 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakŠpirić: Političari u BiH utvrđuju da li je zapad na istoku ili istok na zapadu
Naredni članakPaić: Rok za podnošenje poreske prijave za male poljoprivrednike ističe 28. februara