U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 18.02.2024. godine, oko 00.10 časova lišili su slobode lice inicijala D.V. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,72 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 18.02.2024. godine, oko 09.15 časova lišili su slobode lice inicijala I.A. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 18.02.2024. godine, oko 12.20 časova lišili su slobode lice inicijala R.P. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,57 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 18.02.2024. godine, oko 19.30 časova lišili su slobode lice inicijala R.P. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,42 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor. Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDodik: Izuzetan sastanak sa Lukašenkom, nastavljamo saradnju
Naredni članakLukašenko: Bjelorusija je uvijek spremna da podrži Republiku Srpsku