U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18.01.2024. godine, oko 13,20 časova lišili su slobode lice inicijala M.T. iz Kiseljaka, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,13 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 18.01.2024. godine, oko 15,00 časova lišili su slobode lice inicijala D.J. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18.01.2024. godine, oko 21,10 časova lišili su slobode lice inicijala A.H. iz Lukavca, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu „Amfetamin”. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 18.01.2024. godine, oko 23,30 časova lišili su slobode lice inicijala S.I. sa područja opštine Petrovo, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,50 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakCvijanović na Samitu Pokreta nesvrstanih: Čast i zadovoljstvo
Naredni članakIsplaćeno više od dva miliona KM za premije za mlijeko