U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djala, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 17.06.2024. godine, oko 11.45 časova lišili su slobode lice inicijala S.Š. sa područja opštine Prnjavor, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 17.06.2024. godine, oko 20.45 časova lišili su slobode lice inicijala J.S. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,60 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Gorio automobil, u toku uviđaj
Naredni članakDOBOJ: Uhapšena dva vozača – iz Prnjavora i Broda