U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.04.2024. godine oko 00.05 časova lišili su slobode lice inicijala V.D. sa područja opštine Stanari i lice inicijala D.M. sa područja grada Derventa, zbog počinjenih prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licima su izdati prekršajni nalozi u skladu sa članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 14.04.2024. godine, oko 02.15 časova lišili su slobode lice inicijala D.S. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,77 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 14.04.2024. godine, oko 13.05 časova lišili su slobode lice inicijala N.D. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,51 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 14.04.2024. godine, oko 14.15 časova lišili su slobode lice inicijala I.P. iz Odžaka, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,83 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 14.04.2024. godine, oko 19.10 časova lišili su slobode lice inicijala D.Z. sa područja opštine Modriča, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,81 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.ž

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.04.2024. godine, oko 19.20 časova lišili su slobode lice inicijala I.J. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,01 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.04.2024. godine, oko 20,55 časova lišili su slobode lice inicijala S.Đ. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,98 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakMuskatni oraščić umiruje organizam
Naredni članakReprezentativac BiH u bodi bildingu Aleksa Mirčetić nastupiće na prestižnom takmičenju „Diamond Cup” u Čačku (FOTO)