U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 13.12.2023. godine, oko 08.45 časova lišili su slobode lice inicijala Lj.P. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 13.12.2023. godine, oko 16.45 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. sa područja opštine Petrovo, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,60 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 13.12.2023. godine, oko 19.00 časova lišili su slobode lice inicijala S.Č. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,52 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članak„Vodovod” a.d. Doboj – Obavještenje za korisnike
Naredni članakBojić: Cilj – snimiti svjedočanstva stradanja svih Srba sa područja bivše SFRЈ