U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 13.11.2023. godine, oko 13,10 časova lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.
-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 13.11.2023. godine, oko 14,15 časova lišili su slobode lice inicijala D.P. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,55 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 13.11.2023. godine, oko 22,20 časova lišili su slobode lice inicijala S.C. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,16 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakNuždić: Optuženi za ratni zločin na funkcijama – dodatno poniženje jošaničkih žrtava
Naredni članakKovačević: Zbog učešća Šmita, niko od predstavnika iz Srpske, osim Mladena Ivanića, ne učestvuje na “Rouz-Rot” seminaru