U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 12.06.2024. godine, oko 16.15 časova lišili su slobode lice inicijala H.K. iz Tešnja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu amfetamin i BZO – benzodiazepin. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 12.06.2024. godine, oko 18.25 časova lišili su slobode lice inicijala R.K. iz Brčko Distrikta BiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Polciijska uprava Doboj

Prethodni članakKrajišnik: Rezolucija o Srebrenici napravila štetu cijeloj BiH, pa i članstvu u EKOSOK-u
Naredni članakUskoro i novi BMW M5