U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, četiri narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Teslić, 12.02.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u dvije kuće na području opštine Teslić. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 12.02.2024. godine oko 12.35 časova lišili su slobode lice inicijala B.P. sa područja grada Doboja, zbog počinjenog prekršaja iz člana 8. (Vrijeđanje) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 8. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 12.02.2024. godine oko 23.10 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. iz Dervente i lice inicijala B.D. sa područja opštine Stanari, zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Navedenim licima su izdati prekršajni nalozi u skladu sa članom 12. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Na magistralnom putu M1-110, Doboj – Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, grad Doboj, 12.02.2024. godine, oko 13.00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala S.N. iz Lukavca, FBiH, koje je upravljalo skupom vozila od čega vučno vozilo marke marke “Mercedes” i priključno vozilo marke „Schmitz” i lice inicijala E.Ć. iz Travnika, FBiH, koje je upravljalo skupom vozila od čega vučno vozilo marke marke “Volvo” i priključno vozilo marke „Schmitz”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala E.Ć., dok se o stepenu povreda lica S.N. ljekari nisu još izjasnili. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 12.02.2024. godine, oko 03.20 časova lišili su slobode lice inicijala H.K. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakOva namirnica skida bore
Naredni članakSrbi opet prvi po doprinosu povjerljivosti podataka Vikipedije