U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 10.06.2024. godine, oko 01.30 časova lišili su slobode lice inicijala Z.M. iz Zvornika, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,58 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 10.06.2024. godine, oko 21.00 časova lišili su slobode lice inicijala A.M. iz Modriče, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,62 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 10.06.2024. godine, oko 22.30 časova lišili su slobode lice inicijala Z.Đ. sa područja opštine Brod, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,69 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 10.06.2024. godine, oko 22.40 časova lišili su slobode lice inicijala S.Š. iz Doboj Juga, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKošarac: Konakovićeva protestna nota upućena Crnoj Gori nije zvaničan stav BiH
Naredni članakBudimir: Izbor Škrbića za gostujućeg profesora u Moskvi – ogroman uspjeh